• Exterieur1
  • Maasstraat1
  • Maasstraat7

Op zondag 22 oktober vanaf 16 uur organiseert Café Tramhalt "Rock around the Bock". Kom allen meegenieten van heerlijke bockbiertjes en live muziek van Midnight Blues Patrol.

Over een paar weekjes is het zover, de Weerter Kermis! Bij Café Tramhalt hebben we er alvast zin in. Ziehier ons programma en openingstijden. 

Op zondag 27 augustus organiseert stichting Kei Sjiek een fietstocht ten voordele van het Toon Hermans Huis. Voor slechts €20 p.p. krijgt u 7 consumpties en een middag lang fietsplezier. Inschrijfformulieren zijn te downloaden via www.keisjiek.nl/inschrijfformulier-Raadgek.pdf. Kijk op de Facebookpagina voor meer info.

 

Café Tramhalt organiseert dit jaar wederom de Tour de France Tour Toto. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per inschrijfformulier (max. 2 formulieren per deelnemer). De winnaar van de Tour Toto ontvangt 30% van het totale inschrijfgeld. Voor de nummers 2, 3, 4 en 5 is dit respectievelijk 25%, 20%, 15% en 10%. Vanaf nummer 6 zijn er nog verschillende prijzen te winnen beschikbaar gesteld door Kwaremont. Voor de 'rode lantaarn' ligt er een poedelprijs klaar. De eindstand wordt opgemaakt na de finish van de laatste etappe in Parijs. Dezelfde avond nog worden de prijzen uitgereikt. Tevens zal die avond onder de deelnemers een sportfiets van Kwaremont worden verloot. Inschrijfformulieren en het reglement zijn vanaf donderdag 22 juni verkrijgbaar aan de bar en dienen uiterlijk op zaterdag 1 juli voor 12 uur te zijn ingeleverd. LET OP! Donderdag 29 juni is er vanaf 20:00 uur een speciale invulavond!