• Exterieur1
  • Maasstraat1
  • Maasstraat7

Beste klanten,

Aanstaande donderdag en vrijdag 29 & 30 september, zijn we gesloten in verband met onderhoud. Onze excuses voor het ongemak en zaterdag staan we weer klaar om u te ontvangen.

Zwaaien, zwieren, rondjes draaien, dat doe je ook bij Café tramhalt deze Weerter Kermis. Zaterdag, zondag en maandag zijn we geopend vanaf 10 uur en dinsdag vanaf 13 uur. Bij Café Tramhalt heb je elke avond prijs! Op vrijdag trappen we af met DJ Phil, zaterdag komt Shakespeare's Nightmare en zondag is het dan de beurt aan Bèrke Donkers. Maandag sluiten we af met een knaller: Celebration komt dan optreden vanaf 20:30 uur. Mis het niet!

 

Café Tramhalt organiseert dit jaar weer de Tour de France Tour Toto. Het inschrijfgeld bedraagt €15 per inschrijfformulier. (max. 2 formulieren per deelnemer) De winnaar van de Tour de France Tour Toto ontvangt 50% van het totale inschrijfgeld. Voor de nummers 2 en 3 is dit respectievelijk 30% en 20%. Voor de rode lantaarn ligt er een poedelprijs klaar. De eindstand wordt opgemaakt na de finish van de laatste etappe in Parijs. Dezelfde avond nog worden de prijzen uitgereikt. Inschrijfformulieren en het reglement zijn vanaf vrijdag 24 juni te verkrijgen aan de bar en dienen uiterlijk op zaterdag 2 juli voor 12:00 uur te zijn ingeleverd. 

LET OP!!!: Er is een speciale invulavond en wel op donderdag 30 juni vanaf 20 uur.

Vrijdag 1 juli is het weer braderie. Café Tramhalt is die dag zoals gewoonlijk geopend vanaf 10 uur en vanaf 20 uur is er de nacht van de braderie met DJ Stijn Broods.

 

27 april is het weer Koningsdag! Bij Café Tramhalt laten we dit niet onopgemerkt voorbijgaan. Dinsdag zet DJ Phil samen met ons Koningsnacht in. Op Koningsdag zelf is het DJ Geer die vanaf 16 uur de leukste meezingers draait. Mis het niet!