• Exterieur1
  • Maasstraat1
  • Maasstraat7

Op vrijdag 31 maart is het weer swingen geblazen bij Café Tramhalt. Dan treedt namelijk de band Presto Pronto op vanaf 21 uur. Deze 4 heren brengen live akoestische muziek, plezier gegarandeerd dus maak het mee!

Het is zover, Café Tramhalt is dit jaar Kwaremont Koerscafé! Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle acties en activiteiten die wij dit jaar als Koerscafé organiseren.

Zaterdag 25 maart is het weer tijd voor iets nieuws in Weert. Dan vindt namelijk de allereerste Weerter Brandslang plaats. Voor slechts 20 euro pp krijgt u niet enkel een verfrissend biertje in verschillende café's in de Weerter binnenstad, maar ook een heerlijke SooS-burger ter afsluiting. Mis dit evenement dus niet en we hopen u te mogen begroeten vanaf 14 uur.

Vastelaovendj is bij Café Tramhalt één groot feest. In 2017 doen we er nog een schepje bovenop. Van vrijdag 24 februari tot Aswoensdag 1 maart staat ons programma bomvol. Van Frühshoppe tot de optocht kijken: er is voor elk wat wils. Vrijdag staan we vanaf 13 uur paraat, zaterdag t/m dinsdag vanaf 10 uur en op Aswoensdag openen we om 14 uur. Maak het mee en kijk voor het programma hieronder: