• Exterieur1
  • Maasstraat1
  • Maasstraat7

Café Tramhalt organiseert dit jaar weer de Tour de France Tour Toto. Het inschrijfgeld bedraagt €15 per inschrijfformulier. (max. 2 formulieren per deelnemer) De winnaar van de Tour de France Tour Toto ontvangt 50% van het totale inschrijfgeld. Voor de nummers 2 en 3 is dit respectievelijk 30% en 20%. Voor de rode lantaarn ligt er een poedelprijs klaar. De eindstand wordt opgemaakt na de finish van de laatste etappe in Parijs. Dezelfde avond nog worden de prijzen uitgereikt. Inschrijfformulieren en het reglement zijn vanaf vrijdag 24 juni te verkrijgen aan de bar en dienen uiterlijk op zaterdag 2 juli voor 12:00 uur te zijn ingeleverd. 

LET OP!!!: Er is een speciale invulavond en wel op donderdag 30 juni vanaf 20 uur.

Vrijdag 1 juli is het weer braderie. Café Tramhalt is die dag zoals gewoonlijk geopend vanaf 10 uur en vanaf 20 uur is er de nacht van de braderie met DJ Stijn Broods.

 

27 april is het weer Koningsdag! Bij Café Tramhalt laten we dit niet onopgemerkt voorbijgaan. Dinsdag zet DJ Phil samen met ons Koningsnacht in. Op Koningsdag zelf is het DJ Geer die vanaf 16 uur de leukste meezingers draait. Mis het niet!

 

 

Zondag 28 februari aanstaande om 15:00 uur vindt de presentatie plaats van de mountainbike- en wielerploeg New Art Interiors / Beautysalon Weert / Café Tramhalt in ons café. Tot dan!

Vastelaovundj 2016 beej Café Tramhalt. Vae gaon er un fieest van make!!