• Exterieur1
  • Maasstraat1
  • Maasstraat7

Café Tramhalt organiseert dit jaar wederom de Tour de France Tour Toto. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per inschrijfformulier (max. 2 formulieren per deelnemer). De winnaar van de Tour Toto ontvangt 30% van het totale inschrijfgeld. Voor de nummers 2, 3, 4 en 5 is dit respectievelijk 25%, 20%, 15% en 10%. Vanaf nummer 6 zijn er nog verschillende prijzen te winnen beschikbaar gesteld door Kwaremont. Voor de 'rode lantaarn' ligt er een poedelprijs klaar. De eindstand wordt opgemaakt na de finish van de laatste etappe in Parijs. Dezelfde avond nog worden de prijzen uitgereikt. Tevens zal die avond onder de deelnemers een sportfiets van Kwaremont worden verloot. Inschrijfformulieren en het reglement zijn vanaf donderdag 22 juni verkrijgbaar aan de bar en dienen uiterlijk op zaterdag 1 juli voor 12 uur te zijn ingeleverd. LET OP! Donderdag 29 juni is er vanaf 20:00 uur een speciale invulavond!

Op Koningsnacht moet je bij Café Tramhalt zijn. Vanaf 20 uur treedt dan DJ Paul op. Plezier gegarandeerd, tot dan!

Vrijdag 7 april aanstaande organiseert Café Tramhalt in samenwerking met Bierauthentiek.nl (o.a. van de Kwaremont) een heuse bierproeverij. Hierbij worden een zestal speciaalbiertjes en bijbehorende hapjes aangeboden. Dit allemaal voor de scherpe prijs van €17,50 p.p. met aanvang om 20:00 uur. Opgeven kan aan de bar, maar wees snel want op=op!

Op vrijdag 31 maart is het weer swingen geblazen bij Café Tramhalt. Dan treedt namelijk de band Presto Pronto op vanaf 21 uur. Deze 4 heren brengen live akoestische muziek, plezier gegarandeerd dus maak het mee!

Het is zover, Café Tramhalt is dit jaar Kwaremont Koerscafé! Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle acties en activiteiten die wij dit jaar als Koerscafé organiseren.