• Exterieur1
  • Maasstraat1
  • Maasstraat7

De opening van de vastelaovendj is pas net voorbij of het volgende evenement bij Café Tramhalt komt er weer aan. Op zondag 19 november aanstaande is er vanaf 16:00 uur de VIDO afterparty. Tot dan!

 

Op zaterdag 11 november aanstaande hoef je niet naar Maastricht om de opening van de 11e van de 11e te vieren. De opening van de vastelaovendj vindt dit jaar namelijk plaats bij Café Tramhalt, het Wieërter vastelaovendjcafé bij uitstek. Die dag hebben we naast live-artiesten rechtstreeks uit Maastricht, diverse artiesten uit het Weerter land bereid gevonden hun medewerking aan de 11e van de 11e te verlenen. Net als in Maastricht begint die dag het feest om 11:11 uur en eindigt om 20:11 uur. Het café is vanaf 10:00 uur geopend en de entree is gratis.

"Veertj de 11e van de 11e same met os in de Tram". Tot dan!

Op zondag 22 oktober vanaf 16 uur organiseert Café Tramhalt "Rock around the Bock". Kom allen meegenieten van heerlijke bockbiertjes en live muziek van Midnight Blues Patrol.

Over een paar weekjes is het zover, de Weerter Kermis! Bij Café Tramhalt hebben we er alvast zin in. Ziehier ons programma en openingstijden.